top of page

Ofta ställda frågor hos Carla

Jag hjälper dig hitta rätt!

Är det något du undrar över? Jag har svaren. Få information om min träningsstudio och varför den är rätt för dig. Jag har sammanställt några av de vanligaste frågorna jag har fått nedan. Jag försöker alltid ge noggranna svar, men om det finns något som jag missat ska du inte tveka att höra av dig till oss så återkommer jag till dig.

IMG_0529.HEIC

MÅSTE JAG VARA I FORM FÖR ATT KUNNA TRÄNA PÅ PASSEN?

hos Carla erbjuder kompetent gruppcoachning och personlig träning vilket betyder att du alltid är omhändertagen oavsett din nivå. Nej, självklart måste du inte vara i ditt livs bästa form för att börja träna på passen. Jag har jobbat i många år med träning och är riktigt bra på att läsa av om du behöver mer eller mindre belastning eller på annat sätt anpassa rörelsen. Om du känner att du är osäker på om du orkar med passen så kontakta mig så vi kan prata om dig. Är du sprillans nyförlöst så kontakta mig också gärna så vi kan se till att du har återhämtat dig från förlossning och har blivit godkänt för träning vid efterkontrollen hos din barnmorska. hos Carla får du plats oavsett om du är träningsvan eller ny till träning. Kom hit och ta plats, det förtjänar du.

IMG_7446.heic

KAN MAN KÖPA ENGÅNGSTRÄNING?

Ja, om du vill träna bara en gång finns det möjlighet att köpa engångsträning. Om du vill köpa flera engångsträningspass kan du enkelt köpa 10, 15 eller 20 klipp som du kan använda på träning hos Carla.

Går du på fler än 4 pass i månaden löner det sig bäst att köpa mamma-medlemskap. Läs mer om priserna här.

268553217.JPG

FÅR BARN VARA MED?

JA! Jag startade hos Carla just av den anledningen att barnen ska kunna få följa med. Därför är alla barn välkomna och det finns både lektält, grinder, leksaker och annan rolig underhållning för barnen så att alla kan känna sig trygga och glada hos Carla. Köp medlemskap, engångsträning eller klippkort till träning här.

bottom of page