top of page

Mammaträning

Kära mamma och pappa - här har du en plats där du kan träna i lugn och ro medan ditt barn leker. Det finns skötbord, lektält, grindar, vagga, pyssel och pussel, och annan underhållning till ditt barn.

Kom hit och träna 1 timme och må bättre resterande 23 timmarna i dygnet.

Jag ser fram emot att träffa både dig och ditt/dina barn!

IMG_6389.heic

MAMMATRÄNING

hos Carla erbjuder mamma-pappa-pass för föräldrar med barn i alla åldrar! På dessa pass är funktionalitet, hållbarhet, styrka, smidighet och medvetenhet i fokus. Jag fokuserar på att träningen ska vara effektiv och den timmen du är här ska ge energi, styrka och överskott till dygnets resterande 23 timmar. Jag lägger fokus på att få en stark och funktionell kropp som passar livet med barn och oavsett om du är ny till träning eller om du har tränat ett tag så finns det en lagom utmaning till din nivå. 

Du blir omhändertagen av mig, en kompetent coach som inte bara är utbildad i träning för mammor som fött barn med allt det innebär för bäckenbotten och coren, men jag har också själv barn och kan relatera till livet som förälder och allt det innebär för kroppen, psyket och andetaget. Läs mer om mig här.

 

"Men, vad med mig som inte har fött barn men som är förälder - du sa ju mamma-pappa-pass..?" Ja exakt! Alla kan vi faktiskt behöva jobba lite extra med både bäckenbotten och andningen som vi fokuserar en del på under dessa pass. Och du som är pappa eller mamma som inte fött barn är inget undantag! Även om du har fött barn för 10 år sedan kan detta vara en relevant gruppträning för dig. Och så handlar såklart träningen också om mer än bara bäckenbotten och andning. 

Mamma-pappaträningen ger dig den gemenskapen du önskar i en mammagrupp och den träningen din kropp behöver för att hålla sig stark, skadefri och funktionell för ditt liv och din trivsel och för att återhämta dig efter en förlossning*. 

Kompetent, professionell och personlig coachning gör att du kan vara med här även om du är nybörjare eller är träningsvan - passen är för alla och du kommer alltid kunna välja mellan om du vill ha en utmaning eller om du har behov för bara att svettas och släppa dagen som varit eller ladda för dagen som kommer. 

Kom och prova på och uppleva det själv!

Jag ser fram emot att träffa dig och ditt/dina barn.

Med kärlek och respekt, Carla

*se till att du har varit på efterkontroll hos din barnmorska och kontakta mig så gärna om du har frågor till din träning innan du börjar.

SCHEMA & PRISER

Schema för träning hittar du under bokning. Schema läggs månadsvis och anpassas bla. efter närvaro, alltså vilka som bokas mest och efterfrågan. På röda dagar är det inga pass.

 

Minst 2 deltagare behöver vara bokade minst 2 timmar före start på ett pass för att det passet ska bli av.

7:30 passen ska ha minst 2 deltagare redan kl. 21 kvällen innan för att bli av. I appen kan du se hur många platser är kvar, tex om 2 är bokade är det 6 platser kvar.

Om inga tider passar dig så lämna gärna feedback, så kanske det blir en ändring tills nästa period eller redan innan!

 

Du kan välja att betala med Swish per tillfälle, eller köpa medlemskap. Medlemskap betalas med Swish, bank giro eller autogiro. Alla tjänster hos Carla gäller som friskvård.

Du kan boka pass direkt här eller direkt i appen (länk finns nedanför denna text) och där kan du även se schemat.

Det är max 8 på ett pass så att både förälder och barn får plats och är trygga och säkra.

Vi ses till träning!

Mammapriser

PRISER

Funktionell, säker och rolig träning i härligt sällskap till ett rimligt pris!

Image by Capstone Events

MAMMA-MEDLEMSKAP

Ett löpande medlemskap hos Carla ger dig följande underbara fördelar: 

- du får tillgång till kompetent och omfamnande coachning på härlig mammaträning

- du kan träna i lugn och ro och låta barnen sitta i loungen eller leka i lekhagen

hos Carla finns det alltid kaffe (och kaffemjölk) och te.

Så vad väntar du på? Vill du gå på mer än 1 pass i veckan så kommer det löna sig med ett medlemskap. Sign:a upp dig direkt och börja träna, det kommer du inte ångra. Det är bara att packa väskan (och barnet och vagnen) och dyka upp på passet som du enkelt bokar i här!

Ett löpande medlemskap är självklart godkänt för friskvård och behöver du extra intyg är det bara att höra av dig. 

Pris: 449:-/månad

Uppsägningstid: löpande månad + 1 månad

Image by Grace Ho

ENGÅNGSBETALNING MAMMATRÄNING

Om du inte är helt säker på att du kan få till din träning mer än 4 ggr i månaden hos Carla kan du såklart betala per gång också! Ett träningspass kostar 100:- och du betalar enkelt genom att Swisha på plats. 

Inkludera din mejladress i meddelandet.

Det är bara att packa väskan (och barnet och vagnen) och dyka upp på passet som du enkelt bokar här!

Engångsträning är självklart godkänd för friskvård och behöver du extra intyg är det bara att höra av dig. 

Det finns också såklart möjlighet att köpa 10-15-20 klipp om du skulle vilja investera lite mer i dig själv. 10 klipp är giltiga i 6 månader, 15 klipp i 9 månader och 20 klipp giltiga i 12 månader.

Priser:

Engångsträning 100:-

bottom of page