top of page

PERSONLIG TRÄNING  hos Carla

Jag hjälper dig igång och vidare! Med mig som coach får du personlig, kompetent och funktionell träning. Läs mer om att träna personligt här.

IMG_1626.heic

PERSONLIG TRÄNING

Om du behöver extra teknikgenomgång för att ta dig vidare i gruppträningen eller som komplement till ditt träningsprogram, om du vill komma igång eller få hjälp med rehab efter skada, eller vill ha en som svänger pisken så är personlig träning något för dig! 

 

När du bokar PT med mig, ses vi på CrossFit Ankaret och jag ser så mycket fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig mot dina mål! Fördelarna är för många för att INTE ge dig själv, eller en du tycker om, denna lyx i present. 

Du kan köpa en timme eller spara massor pengar genom att köpa 10-klipp direkt. 

Kontakta mig idag, så tar jag hand om dig när du är redo! 

 

Vi ses till personlig träning!

IMG_2897.PNG

INDIVIDUELLT TRÄNINGSPROGRAM

Det individuella träningsprogrammet är för dig som vill ha personlig träning online; ett skräddarsytt träningsprogram att följa.

Du bestämmer hur många och vilka dagar du vill träna, hur länge och vilket fokus som träningen ska ha. 

 

Jag tar hänsyn till skador, skavanker och önskemål och snickrar ihop ett funktionellt program till dig som du som medlem kan köra hos CrossFit Ankaret, eller där du tränar, eller hemma. 

 

Du kan löpande lämna feedback, frågor eller videos till träningspassen som jag granskar minst en gång i veckan och vi har månadsvis utvärdering via appen där programmet levereras. 

Allt detta för att se till att du trivs med träningen, att du känner att du utvecklas och att du är nöjd med allt vi gör tillsammans. 

 

Kontakta mig idag så vi kan prata om dig, dina mål och dina tankar, eller sign:a upp dig direkt här nedan.

bottom of page