top of page

Funktionell gruppträning

Funktionell lunch är för ALLA. Här kan du komma om du är mamma och pappa till både små och vuxna barn. Och du som inte har barn är SÅKLART också välkommen. Kom hit och träna 1 timme och må bättre resterande 23 timmarna i dygnet. Jag ser fram emot att träffa dig till rolig och funktionell gruppträning!

IMG_2627.jpg

ETT FUNKTIONELLT PASS SOM GER ENERGI TILL RESTEN AV DAGEN

hos Carla erbjuder funktionell träning i grupp till dig som vill ha rolig och stark träning i grupp. På dessa pass är funktionalitet, hållbarhet, styrka, smidighet och medvetenhet i fokus. Jag fokuserar på att träningen ska vara effektiv och den timmen du är här ska ge energi, styrka och överskott till dygnets resterande 23 timmar. 

Även om dessa pass skiljer sig från mammaträningen i övningar och fokus, gör kompetent coachning att du kan vara med här även om du är nybörjare, har barn, eller är träningsvan - passen är för alla och du kommer alltid kunna välja mellan om du vill ha en utmaning eller om du har behov för bara att svettas och släppa dagen som varit eller ladda för dagen som kommer. 

Det kommer även på dessa pass coachas i andning och hur du håller din bäckenbotten stark och smidig - men om du är nyförlöst rekommenderar vi dock att du börjar med att testa mammaträningen då det är MER fokus på bäckenbotten och coren i just de passen.

Vi ses till funktionell och rolig träning

- hos Carla, såklart!

SCHEMA & PRISER

Schema för träning hittar du under bokning. Schema läggs månadsvis och anpassas bla. efter närvaro, alltså vilka som bokas mest och efterfrågan. På röda dagar är det inga pass.

Minst 2 deltagare behöver vara bokade minst 2 timmar före start på ett pass för att det passet ska bli av.

7:30 passen ska ha minst 2 deltagare redan kl. 21 kvällen innan för att bli av. I appen kan du se hur många platser är kvar, tex om 2 är bokade är det 6 platser kvar.

Du kan välja att betala med Swish per tillfälle, men om du tränar fler än 4 ggr per månad kan jag rekommendera att köpa ett medlemskap! Du kan såklart också gå på mammaträning med ditt medlemskap. 

Du kan boka drop-in pass här men om du är medlem eller har klippkort så bokar du direkt i appen Octiv och där kan du även se schemat. Det är max 8 på ett pass så att alla får plats och är trygga och säkra. Om du har köpt ett medlemskap är passen gratis att boka online, såklart, välj då att betala med "prispaket".

Passar det dig inte att träna på morgnar eller kvällar? Ingen fara, du är så välkommen på mammaträningspassen, det är endast ett namn, träningen är samma på alla pass och anpassas efter de individerna som är på passet - så anmäla dig om du är sugen på ett starkt och roligt pass. 

Läs mer om mammaträningen här om du är nyfiken på om det är något för dig. 

 

OBS! Vid efterfrågan utökas mängden pass så hör av dig om du vill träna men inte kan den tiden på dagen. 

Mammapriser

PRISER

Funktionell, säker och rolig träning i härligt sällskap till ett rimligt pris!

Image by Capstone Events

LÖPANDE MEDLEMSKAP

Ett löpande medlemskap hos Carla ger dig följande underbara fördelar: 

- du får tillgång till kompetent och omfamnande coachning på härlig mammaträning

- du kan träna i lugn och ro och låta barnen sitta i loungen eller leka i lekhagen

hos Carla finns det alltid kaffe (och kaffemjölk) och te.

Så vad väntar du på? Vill du gå på mer än 1 pass i veckan så kommer det löna sig med ett medlemskap. Sign:a upp dig direkt och börja träna, det kommer du inte ångra. Det är bara att packa väskan (och barnet och vagnen) och dyka upp på passet som du enkelt bokar i här eller i appen Octiv!

Ett löpande medlemskap är självklart godkänt för friskvård och behöver du extra intyg är det bara att höra av dig. 

Pris: 449:-/månad

Uppsägningstid: löpande månad + 1 månad

Image by Grace Ho

ENGÅNGSBETALNING
aka "drop in"

Om du inte är helt säker på att du kan få till din träning mer än 4 ggr i månaden hos Carla kan du såklart betala per gång också! Ett drop-in pass kostar 100:- och du betalar enkelt genom att Swisha på plats. 

Inkludera din mejladress i meddelandet.

Det är bara att packa väskan (och barnet och vagnen) och dyka upp på passet som du enkelt bokar här!

Engångsträning är självklart godkänd för friskvård och behöver du extra intyg är det bara att höra av dig. 

Det finns också såklart möjlighet att köpa 10-15-20 klipp om du skulle vilja investera lite mer i dig själv. 10 klipp är giltiga i 6 månader, 15 klipp i 9 månader och 20 klipp giltiga i 12 månader.

Priser:

Engångsträning 100:-

bottom of page